Consultanta

GRAND GUARD SECURITY pune pe primul loc consultanta pentru securitate deoarece datorita acestui serviciu va putem oferi solutii profesioniste de securitate, perfect adaptate la situatiile specifice si cerintele diferite fiecaruia dintre dumneavoastra in parte.

GRAND GUARD SECURITY asigura consultanta GRATUITA, realizata de catre profesionisti cu experienta dobandita si dovedita de-a lungul anilor care evalueaza nevoile de securitate, fac studii de fezabilitate privind tipul si dimensiunea serviciilor de securitate pentru a dispune masuri in concordanta cu necesitatile dumneavoastra si cerintele legii.

Conf. art. 20 (6) al Legii 333/2003 prin serviciul de consultanta pentru securitate se intelege:
a) asistenta cu privire la activitatile de paza, protectie specializata a persoanei, paza a transporturilor de bunuri si valori;

b) intocmirea de analize, evaluari si rapoarte asupra riscurilor la adresa securitatii persoanei, proprietatii sau mediului.

Consultanta pentru securitate se adreseaza celor care doresc sa se informeze asupra riscurilor de securitate pe care le pot prezenta locatiile in care locuiesc sau isi desfasoara activitatea si are ca si scop adoptarea unor solutii de securitate specifice pentru neutralizarea acestor riscuri.

De consultanta pentru securitate GRATUITA beneficiaza toti clientii nostri, aceasta constand intr-un audit periodic de securitate, pentru eficientizarea sistemului de securitate existent, ca urmare a modificarilor aduse la locatiile protejate sau a invechirii echipamentelor.

Serviciul de consultanta pentru securitate contra cost se adreseaza persoanelor fizice sau juridice care doresc:

  • solutii de securitate suplimentare si efectuarea unui proiect nou de configurare a unui sistem complex de supraveghere si monitorizare;
  • evaluarea sistemelor de securitate deja instalate care presupune o analiza temeinica si testarea practica, iar in cazul in care sunt identificate puncte vulnerabile, recomandarea solutiilor necesare pentru minimizarea acestora.

Proiectare

In ce conditii aveti nevoie de intocmirea si avizarea Proiectului de Instalare a Sistemelor tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei?

Conform Art. 4. al normelor tehnice din 25/06/2004 privind proiectarea si realizarea sistemelor tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei “sunt supuse avizarii proiectele sistemelor de alarmare impotriva efractiei destinate: unitatilor financiar-bancare, institutiilor de interes public, cazinourilor, caselor de schimb valutar si amanet, spatiilor comerciale mari, magazinelor de arme si munitii, statiilor de comercializare a produselor petroliere, detinatorilor de produse ori substante toxice, unitatilor speciale si altor obiective cu aglomerari de persoane ori valori inseminate”.

De catre cine?

Reguli de proiectare a sistemelor de alarmare impotriva efractiei:
“Proiectele sistemelor de alarmare vor fi intocmite de personalul tehnic avizat al societatilor licentiate in acest sens, cu respectarea prezentelor norme tehnice. Proiectarea aplicatiilor cu sisteme de alarmare impotriva efractiei se realizeaza cu respectarea normelor in domeniu si a celor proprii unitatilor, tinandu-se seama de gradul de protectie stabilit de conducerea unitatilor in functie de valorile ce trebuie protejate (umane si materiale), existenta si situarea zonelor vitale, caile de acces, circulatia personalului propriu si al clientilor, amenajarile mecano-fizice realizate, tipul pazei, amplasarea dispozitivului de paza si departarea fata de echipajul specializat de interventie cu care unitatea are contract de prestari servicii.”

Va stam la dispozitie cu placere pentru informatii suplimentare!

Comments are closed.