Monitorizare si interventie

ALEGE SIGURANTA!

Echipaj Interventie GGS

GRAND GUARD SECURITY pune la dispozitia dumneavoastra un Dispecerat Central de Monitorizare functional 24 ore/24 ore.

Dispeceratul Central de Monitorizare GGS este dotat atat cu echipament tehnic de dispecerizare si monitorizare de tip telefonic, IP, GPS si GPRS, cat si cu dispecerat de monitorizare video AVERMEDIA CM3000.

Semnalele provenite automat de la sistemele locale de detectie si avertizare, sau declansate manual prin sistemele de alarmare la “Hold-up” instalate la solicitarea si locatia dorita de catre beneficiar, sunt preluate de comunicatorul IP sau GPRS, codificate digital si transmise instantaneu la Dispeceratul Central de Monitorizare si Interventie al GRAND GUARD SECURITY.

Aceaste informatii sunt inregistrate, prelucrate si arhivate in Dispecerat. Echipajele Fortei de Interventie GGS actioneaza in cel mai scurt timp pentru a limita prejudiciile si a elimina cauzele declansarii alarmelor. In timpul desfasurarii evenimentului, dispecerul mentine permanent legatura cu acestea, cu personalul de la obiectiv sau cu persoanele desemnate de catre beneficiar pentru a asigura coordonarea optima a actiunilor tuturor partilor implicate.

Solicitati ACUM o oferta personalizata pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie. Acesta se plateste sub forma unui abonament lunar a carui valoare variaza intre 80 si 350 lei/luna, in functie de gradul de vulnerabilitate si tipul locatiei pentru care se solicita oferta (apartament, resedinta particulara, sediu firma, magazin amanet/sedii banci etc.).

Ce cuprinde acest serviciu?

1. MONITORIZAREA sistemelor locale de detectie si avertizare, prin intermediul Dispeceratul Central de Monitorizare dupa cum urmeaza:

 • monitorizarea armarilor/dezarmarilor
 • semnalelor de incendiu, scurgeri de gaz sau inundatii
 • monitorizarea dezarmarilor in afara programului
 • punerea la dispozitie a situatiei armarilor/dezarmarilor (la solicitarea expresa a beneficiarului)
 • identificarea persoanelor care au efectuat operatiuni de armare/dezarmare pe o perioada data, pe baza codului de utilizator pentru sistemele tehnice care permit acest lucru

Clinceni Monitorizare si Interventie

Dispecerii de serviciu interpreteaza semnalele declansate automat sau manual in functie de tipul alarmei si mobilizeaza Echipajele Fortei de Interventie GGS si alte forte de interventie specializate, daca situatia din teren o impune (pompieri, politie, ambulanta etc.) cu scopul de a preveni, limita prejudiciile si elimina cauza declansarii semnalelor.

2. INTERVENTIA in cazul receptarii semnalelor de alarma de la locatiile conectate la Dispeceratul Central de Monitorizare GGS se face de catre Echipajele Fortei de Interventie GGS.

Conform art. 36 (5) al Legii 333/2003, in situatiile in care „fortele proprii sunt depasite de amploarea evenimentelor, prin dispecerat se anunta unitatea de politie competenta, in vederea prinderii infractorilor si a cercetarii locului faptei. In celelalte cazuri, dupa prinderea infractorilor, acestia vor fi predati de indata unitatilor de politie competente teritoriala”.

Agentii de interventie GGS sunt special selectionati, instruiti, antrenati si dotati din punct de vedere tactic si logistic cu urmatoarele: autoturisme, telefon mobil, tongfa, statie radio, lanterna, fluier, stingator de incendiu, spray cu gaz lacrimogen si mijloace individuale de protectie (casca de protectie, vesta antiglont, masca contra gazelor, etc).

Cui i se adreseaza acest serviciu?

Serviciul de Monitorizare si Interventie este destinat preponderent:

 • Sediilor de birouri
 • Magazinelor, localurilor
 • Hotelurilor, pensiunilor
 • Cabinetelor notariale, cabinetelor de contabilitate, cabinetelor de avocatura
 • Sucursalelor bancare
 • Institutiilor publice
 • Unitatilor scolare private sau publice
 • Proprietatilor private, apartamentelor, vilelor, etc.

Conform art. 28 (1) al Legii 333/2003, „conducatorii unitatilor care detin bunuri, valori si suporturi de stocare a documentelor, a datelor si informatiilor cu caracter secret de stat sunt obligati sa asigure paza, mijloacele mecano-fizice de protectie si sistemele de alarmare impotriva efractiei in locurile de pastrare, depozitare si manipulare a acestora, precum si in locurile unde se desfasoara activitati care au un asemenea caracter”.
Art. 2 (2) al aceleiasi legi prevede ca „persoanele fizice pot apela pentru protectia personala la serviciile unor societati specializate de paza si protectie”.

Solicitati ACUM o oferta personalizata pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie.

Comments are closed.