NOU* – Servicii Speciale Paza

GRAND GUARD SECURITY pune la dispozitia partenerilor sai si viitorilor parteneri, dispozitive de paza si protectie cu factor uman, dotate cu echipamente speciale de verificare patrula/confirmare interventie in timp real prin GPRS.

De asemena, acestea pot fi dotate, contra cost, cu IMAGER TERMIC PROFESIONAL (camera vizuala si termica) pentru masurare precisa a temperaturii conform cu cerintele anumitor domenii de activitate pentru un control eficient al accesului.

Flir E4 Thermal Imaging Camera, Temp Range: -20 → +250 °C 80 x 60pixel

In acest mod serviciile de paza si protectie oferite ajung la un nivel superior, diferite de cele existente deja pe piata, respectand viziunea companiei de a fi cel mai bine pozitionata din punct de vedere al raportului serviciilor calitate – pret.

Activitatea agentilor de paza este monitorizata in permanenta prin intermediul DISPECERATULUI GGS, iar dv. puteti primi, la solicitare, rapoarte detaliate ale activitatii acestora, fie pe timpul zilei, fie pe timpul noptii.

Reprezentantii nostri de vanzari va stau la dispozitie 24h/24h pentru informatii suplimentare si va configureaza GRATUIT oferte personalizate la cerere.

Servicii

Comments are closed.