Noutati

GGS va prezinta ultima noutate in domeniul Sistemelor de Securitate – detectorul Paradox HD cu camera video/audio: HD77.Paradox – Insight

Foarte interesant! Urmariti cu atentie filmuletul pana la sfarsit! Vizionare placuta!

http://www.youtube.com/watch?v=VTvP6WPHEeA

HD77

Noua solutie de securitate – Paradox Insight a fost conceputa in jurul nevoilor si stilului dv. de viata, oferindu-va atat informatii audio cat si video pentru o protectie completa.

Este ca si cum v-ati putea afla oricand in spatiul pe care doriti sa-l supravegheati, cand doriti si cat doriti.

Fie ca doriti sa impartasiti informatii de la distanta cu familia, sa supravegheati copiii aflati acasa sau personalul angajat, sa certificati daca o proprietate este sigura sau, in cazul unei brese de securitate, sa primiti verificare integrala audio si video, Paradox Insight este solutia potrivita.

Paradox Insight este asadar un sistem integrat complet, perfect pentru un stil de viata modern si pentru protectia excelenta a casei sau a afacerii dumneavoastra.

Cu vedere video HD de zi si de noapte, audio HD si o linie a produselor Paradox reinnoita, Paradox Insight furnizeaza o solutie de securitate usor de instalat atat pentru utilizatorul obisnuit cat si pentru segmentul business, integrand elemente specifice monitorizarii CCTV clasice si elemente de control acces.

Promovand un stil de viata modern, Paradox Insight este supervizat de la distanta printr-o aplicatie pentru smart-phone prietenoasa, iar instalarea detectorului de securitate HD77 IP HD A/V, se realizeaza cu profesionalism de catre tehnicieni GGS, dupa o evaluare facuta GRATUIT de catre propriul departamentul de consultanta in domeniul securitatii .

 

 

 

Comments are closed.