Service si mentenanta

Oferim servicii de MENTENANTA pentru sisteme de securitate (anti-efractie, incendiu, control acces, supraveghere video) pentru a depista din timp parametrii ce deviaza de la valorile standard in vederea corectarii lor.

Prima DIAGNOZA GRATUITA in baza semnarii unui contract de mentenanta de minim 12 luni (lunar, trimestrial, semestrial).

Oferim interventie rapida in caz de defectare/oprire neprevazuta a unui sistem si remedierea defectelor de functionare (reparare sau inlocuire componente).

Perioada de garantie a Sistemelor tehnice de alarmare instalate de GRAND GUARD SECURITY este de minim 24 luni si se extinde la maxim 4 ani in cazul in care achizitionati si mentineti la zi abonamentul pentru Serviciul de Monitorizare si Interventie GGS pe aceasta perioada.

Pe durata perioadei de garantie sistemele tehnice de alarmare instalate de GRAND GUARD SECURITY beneficiaza de service si mentenanta gratuita.

Pentru sistemele tehnice instalate de catre alti instalatori sau a caror termen de garantie a expirat asiguram service post garantie in baza unui contract de mentenanta.

De ce avem nevoie de servicii de mentenanta?
Conform Art. 22, din normele tehnice care trebuie respectate cu ocazia proiectarii si realizarii sistemelor tehnice de protectie si de alarmare impotriva efractiei:

(1) Sistemele de alarmare impotriva efractiei trebuie periodic verificate si intretinute de personalul firmei instalatoare, sau dupa caz, de firma care asigura service-ul.

(2) Beneficiarii sistemelor supuse avizarii sunt obligati sa incheie contract de service cu societati licentiate, (…).

In ceea ce priveste Sistemele tehnice de detectare, semnalizare si avertizare a incendiilor va informam asupra catorva prevederi generale privind proiectarea acestora.

GENERALITATI din ultimul act normativ – I18 – Normativul privind securitatea la incendiu a constructiilor

Toate elementele componente trebuie sa detina certificate de conformitate EN54 corespunzatoare categoriei din care fac parte;
Documentatia tehnico-economica se elaboreaza pe baza scenariului de siguranta la incendiu, bazat pe identificarea riscului si dupa caz, pe analiza de risc, stabilindu-se masurile, tehnicile, procedeele si organizarea instalatiilor de detectie si semnalizare a incendiilor;
Dimensionarea instalatiilor de detectie si semnalizare a incendiilor si amenajarea spatiilor necesare instalarii echipamentelor aferente se stabileste de proiectant pe baza destinatiei constructiei, caracteristicilor specifice ale produselor utilizate si in functie de pericolul prognozat;
Trebuie prevazute sisteme de detectie si semnalizare pentru toate tipurile de constructii civile cu exceptia caselor individuale destinate locuintelor;
In cazul blocurilor de locuinte, se vor instala sisteme de detectie si avertizare pentru spatiile comune (holuri, magazii, etc.), spatiile transformate in unitati de comert sau servicii publice si parcari subterane;
Pentru spatiile destinate locuintelor trebuie instalate detectoare autonome pentru zonele cu destinatia bucatarie sau centrala termica sau orice alt spatiu cu risc ridicat de incendiu.

Solicitati ACUM detalii suplimentare si va vom pune la dispozitie acte normative privind normele de securitate in vigoare.