Supraveghere Video

Specialistii GRAND GUARD SECURITY intocmesc proiecte, furnizeaza, monteaza si asigura servicii de mentenanta pentru sisteme de supraveghere video perfect adaptate particularitatilor specifice fiecaruia dintre dvs.

Sistemele de supraveghere video (C.C.T.V. – Closed Circuit Television) sunt esentiale pentru securizarea afacerii sau casei dumneavoastra, protejandu-va intr-un mod discret si deosebit de eficient.

supraveghere video supermarket

Sistemele de supraveghere video sunt formate din mai multe componente, pornind de la camere de supraveghere video, monitoare, harduri de memorie si continuand cu Digital Video Recordere (DVR-uri), toate avand rolul de a capta, inregistra si putea urmari, 24h/24h, activitatea din anumite zone de interes stabilite inaintea montarii acestora.

Camerele de supraveghere video pot fi cu fir (solutie recomandata) sau fara fir (wireless), pot fi mari si vizibile sau mici si ascunse (mascate) in diverse obiecte , cele mai uzuale sunt cele mascate in senzori de miscare PIR sau in senzorii de fum.

Acestea pot fi accesate cu ajutorul INTERNET-ului in orice moment, din orice locatie sau chiar de pe telefonul mobil, oferindu-va posibilitatea sa vizionati in timp real ceea ce se intampla in locatiile unde au fost instalate sistemele de supraveghere video.

Camera video de interior antivandalcamera-supraveghere-exterior-Kmwcamera-supraveghere-35m-6mm-infrarosucamera-supraveghere-exterior

Un sistem de supraveghere video poate fi constitui din camere de supraveghere care pot capta inclusiv sunetul sau camere de supravegere video cu led-uri infrarosu care au si vedere pe timp de noapte.

In functie de necesitatile dumneavoastra specialistii GRAND GUARD SECURITY monteaza camere video in miniatura, usor de ascuns si mascat, sau camere de supraveghere video mari si vizibile pentru prevenirea faptelor cu caracter infractional.

Solicitati-ne ACUM o oferta personalizata pentru configurarea si montarea sistemului de supraveghere video dorit. Aceasta oferta se intocmeste numai dupa vizita specialistilor GRAND GUARD SECURITY la locatia unde se doreste instalarea sistemului de supraveghere video.

Pentru a viziona imaginile surprinse de camerele de supraveghere aveti nevoie de un simplu televizor sau un monitor de calculator. Imaginile captate de camerele de supraveghere video vor fi inregistrate de un recorder digital numit DVR, acesta putand fi programat sa inregistreze imaginile de la camerele de supraveghere video numai atunci cand sesizeaza miscare.

Clasificarea camerelor video:

1. In functie de destinatie:

  • camere de  exterior
  • camere de  de interior

2. In functie de rezolutie:

  • camere  video de rezolutie mica
  • camere  video de rezolutie medie
  • camere  video de inalta rezolutie

3. De tip:

  • Analogic (HD,  sau Full HD)
  • Ip

In cazul camerelor de supraveghere video analogice semnalul este transmis de regulă printr-un cablu coaxial analog, prevăzut cu un conector BNC. Echipamentele analogice de supraveghere video au un pret mai mic decat aparatura IP, fiind totodata si mai usor de instalat.

Camerele IP sunt camere care utilizeaza Internet Protocol (IP). Imaginile sunt transmise printr-o retea de calculatoare prin intermediul retelei de cablare normale (UTP) sau pe calea aerului utilizand o conexiune fara fir – wireless (WiFi). Alte nume folosite în mod obisnuit pentru o camera IP: camera de retea, camera web sau camere IP, IP came – abreviat.

In cazul montarii unor echipamente de supraveghere video analogice recomandam instalarea de sisteme de supraveghere video bazate pe Recorder Video Digital DVR. In functie de numarul de canale (numarul camerelor video), DVR-urile pot fi: DVR-uri cu 4 canale, DVR-uri cu 8 canale sau DVR-uri cu 16 canale. In functie de tipul compresiei DVR-urile pot fi: DVR cu compresie MJPEG, DVR cu compresie MPEG4 si DVR cu compresie H.264.

Digital Video Recorder-ul (DVR) este un dispozitiv care inregistreaza semnalul video transmis de camerele de supraveghere. DVR-ul are incorporat  un soft care permite inregistrarea prin intermediul unei asa-zise detectie de miscare. Astfel, pe suportul de inregistrare sunt pastrate doar informatiile relevante, in care exista miscare, economisindu-se in acest fel spatiul de pe disc. O alta caracteristica interesanta a DVR-ului este posibilitatea lui de a fi accesat prin internet , astfel incat camerele de supraveghere video se pot vizualiza din alte locatii . Vizualizarea de la distanta se poate face atat de pe calculator, cat si pe telefon sau tableta.

Solicitati-ne ACUM o oferta personalizata pentru configurarea si montarea sistemului de supraveghere video dorit.

Comments are closed.